JAWE3 - Jens Andersen Web - logo
 

REFERENCER

Herunder kan du se et udsnit af de hjemmesider og blogs jeg har arbejdet med gennem tiden.

Alle siderne herunder er opbygget efter principper om Responsive Webdesign, ligesom min hovedside www.jawe3.dk (den du er på), undtagen siden med JAWE3 Slider.

Når du kommer ind på siderne kan du trække dit browservindue mindre og se hvad der sker, når hjemmesiden ses på fx. tablet eller smartphone. Det kommer an på, hvor smalt du laver browservinduet.

COW-WELFARE A/S

www.cow-welfare.com - JAWE3
Mit seneste projekt er en hjemmesiden til den innovative virksomhed Cow Welfare A/S. Her har jeg lavet deres hjemmeside om til en Wordpress hjemmeside med Responsive Webdesign. Jeg har anvendt en Premium Template fra Themeforest.net
Se hjemmesiden - Cow Welfare A/S

DOWNLOAD OG INSTALLÉR SLIDESHOW

JAWE3 Slider
Jeg har programmeret en NivoSlider om, så du kan downloade og installere den på PHP hjemmesider med MySQL database. Du får administrationssystem med login til upload af billeder og nem integrering ved at copy/paste 3 linier kode.
Se hjemmesiden - JAWE3 Slider

DANSKE METALBANDS HJEMMESIDE

www.metalbands.dk - oversigt over danske metalbands
En hjemmeside for de Danske Metalbands. Den er et eksempel på en avanceret hjemmeside, med CMS udviklet af Jens Andersen, hvor man kan oprette sig som bruger, oprette sit band med bandbillede, bandmedlemmer, udgivelser og et link til en musikvideo.
Se hjemmesiden - www.metalbands.dk

JAWE3LOG

blog.jawe3.dk
Her er min blog. Den er lavet i det kendte CMS WordPress og det er her jeg skriver nyttige ting om udvikling af hjemmesider i HTML, HTML5, CSS, CSS3 og PHP med MySql database. Jeg skriver sommetider lidt om SEO (søgemaskineoptimering).
Se JAWE3log