JAWE3 - Jens Andersen Web - logo
 

OPRETTELSE
MEDIEOPTIMERET HJEMMESIDE

Få en medieoptimeret hjemmeside med responsive web design!

Medieoptimeret betyder at du får en hjemmeside opbygget efter principper om responsive web design

En hjemmeside der tilpasser sig til enhver form for medie (skærm) og bliver vist som du gerne vil have det, på smartphones, tablets og almindelige stationære og bærbare pc'ere.

medieoptimeret hjemmeside

Det betyder også at du kun har én hjemmeside at vedligeholde med tekster, billeder og eventuelt søgemaskineoptimering og så sparer du penge, fordi arbejdet kun skal udføres én gang.

Der er mange forskellige måder man kan lave en medieoptimeret hjemmeside med responsive web design, så det er vigtigt at du har gjort dig klart hvad du gerne vil vise dine frem, når folk besøger hjemmesiden, så de får den bedste oplevelse uanset om de ser hjemmesiden på en smartphone eller en stationær pc.

Så din hjemmeside fremstår professionel og brugervenlig.

Hvad koster en responsive medieoptimeret hjemmeside?

Det er enormt svært at sætte pris på en medieoptimeret hjemmeside med Responsive Web Design.

Derfor synes jeg vi skal tage en snak om, hvad det er du gerne vil opnå med hjemmesiden og derefter blive enige om en pris.

Det kan være at vi i fællesskab vælger at du skal have lavet en helt ny hjemmeside ud fra en købt template, som har alt hvad du drømmer om og så skal indholdet jo "bare" flyttes ind i den nye hjemmeside.

Det kan også være at du vil have ændret nogle elementer på din hjemmeside eller have lavet nye elementer og så tager vi den derfra.

I sidste ende kan du også vælge at få lavet en helt ny wordpress hjemmeside, hvor du bedre selv kan redigere i indholdet?

Kontakt mig gerne og få lavet en aftale

Du kan skrive til mig via kontaktformularen og skriv i emnefeltet hvad det drejer sig om, så tager vi en snak om dine ønsker.

Som udgangspunkt har jeg en timepris på kun 549,- kroner pr. påbegyndt time, inklusive moms.