JAWE3 - Jens Andersen Web - logo
 

TEKNISK HJEMMESIDEANALYSE

Få et overblik over hjemmesidens tekniske tilstand og modtag en rapport over fejl og mangler

Har du en hjemmeside, som driller lidt i forhold til visning og eventuelt ikke følger helt med i forhold til tiden? Eller er der besøgende som klager over at hjemmesiden ikke ser rigtig ud på deres msartphone eller tablet?

Så er det måske på tide at få hjemmesiden opdateret og tilpasset til nutidens medier, så den igen kan blive dit talerør på nettet og skabe opmærksomhed om din virksomhed.

Lad mig gennemgå din hjemmeside fra A-Z

Det er rigtig vigtigt at din hjemmeside er kodet eller programmert på den rigtige måde, så den bliver vist korrekt på alle de mulige medier, folk anvender til daglig. Faktisk foregår 50% af alle søgninger på Google fra en smartphone eller en tablet. Resten er søgninger fra almindelige bærebare eller stationære pc'ere.

Hvis din hjemmeside ikke følger med tiden, vil dine besøgende finde andre alternativer. Og det kan have store konsekvenser for trafikken til din hjemmeside og hvor tit den bliver delt med andre, fx på facebook og twitter.

Hvad indeholder en teknisk hjemmesidaanalyse?

En teknisk hjemmesideanalyse indeholder en oversigt over de fejl og mangler jeg finder ved en gennemgang af hjemmesidens koder, tekster og billeder i forhold til korrekt opsætning og gode vaner for grundlæggende søgemaskineoptimering.

Du får efterfølgende en mail med en rapport i pdf format, som du kan give til din webudvikler eller også kan du få lavet en aftale med mig om udbedring af de eventuelle fejl og mangler jeg fandt, ved gennemgangen af din hjemmeside.

OBS! Det er HELT gratis at få lavet analysen!

Bestil en teknisk hjemmesideanalyse i dag!

Du skal skrive din URL sådan: http://www.domæne.dk
Skriv evt. telefonnummer i stedet for, så ringer jeg dig op.

Giver rapporten slet ingen mening for dig og har du brug for hjælp til at få rettet fejl og mangler?

Så er du velkommen til at kontakte mig via kontaktsiden og få et tilbud på udbedring af fejlene.

Se her hvordan du får hjælp til redigering af indhold på din hjemmeside.