FREELANCE WEBMASTER I KØBENHAVN

Med en freelance webmaster, sparer du tid og penge på opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden

En freelance webmaster er billigere i drift end en fastansat webmaster eller webredaktør. Du har som regel ikke brug for en webmaster fuld tid, så book mig og spar penge på arbejdet med opdatering af indhold, redigering af billeder og oprettelse af nye artikler/undersider på din/virksomhedens hjemmeside.

Når du bestiller mig, som freelance webmaster, får du:

  • færre udgifter til drift, opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside
  • mere tid til virksomhedens kunder, medarbejdere og leverandører
  • en fleksibel, opdateret, erfaren og professionel webmaster
Du får en freelance webmaster for kun 549,- kroner i timen
inklusive moms!

Få mere at vide om freelance webmaster, kontakt mig nu!

Mere information om freelance webmaster

Jeg tilbyder vedligeholdelse og drift af din virksomheds hjemmeside inklusive webhotel,mail opsætning og generel opdatering af indhold, som billeder og tekster. For kun 549,- kroner pr. time inklusive moms, kan du overlade al drift og vedligeholdelse af din virksomheds hjemmeside til mig, så du kan bruge din tid mere fornuftigt på kunder og leverandører. Du kan spare endnu flere penge ved at oprette en aftale om løbende opdatering.

Hvordan fungerer det i praksis?

Det vil fungere sådan at du sender mig en mail med en beskrivelse af de ting du gerne vil have ændret på hjemmesiden og vedhæfter eventuelt materiale i form af billeder, tekster eller et grafisk element(banner, logo, etc.), hvorefter jeg sørger for at det kommer ind på hjemmesiden, så den igen er opdateret med det nyeste indhold.

NB! Det kræver at jeg har adgang til webhotel og/eller administrationsdelen af hjemmesiden.